Classic Louisiana sauce
Classic louisiana sauce je obdobou omáčky Tabasco s tím rozdílem, že její pálivost je mnohonásobně vyšší, jelikož je vyráběna s papriček rodu Capsicum Chinenses Vyráběna z fermentovaného základu, spolu s kosher solí a kvasným octem.
Kategorie: | Naga Bhut Jolokia |
---|---|
Pálivost : | 4/5 |
Objem: | 45 ml |
Druh papriky: | Capsicum Chinense |
Pro dochucení celého hrnce pokrmu, bohatě stačí jedna až 2 kapky. Pálivost zpočátku není tak patrná, ale po pár sekundách se rozvine a vrcholu dosáhne až po několika minutách, jak bývá pravidlem u této papričky.
Složení:
fermentované pyré z papriček druhu Capsicum Chinense (papričky, sůl, ocet), kvasný ocet.
Objem:
45 ml
Druh papriky: Capsicum Chinense
Výrobek je pálivý. Po otevření uchovejte v suchu a temnu při teplotě do 25°C a spotřebujte do 30 dnů.
5,0
1 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
JV
Jana Valentová
Dávám plno protože pálivé to je opravdu velmi. Já to nesnesu, otec sotva, ale je vidět že je to kvalitní výrobek, to jen my jsme slabí :3